TARIEVEN

Uurtarief

Wij hanteren voor particulieren een uurtarief vanaf EUR 230,- excl. 21% BTW. Voor bedrijven hanteren wij een uurtarief vanaf EUR 240,- excl. 21% BTW. Het eerste halfuur van het kennismakingsgesprek is kosteloos.

Let op: Voor relatiebemiddeling (EFT) gelden aparte tarieven van €150,00 per sessie van 1,5 uur.  Voor coaching geldt voor particulieren een tarief van € 150,00 per uur en voor ondernemers een tarief van € 175,00 per uur.

Vaste prijs

Adviezen en EFT trajecten worden ook aangenomen op basis van een op maat gemaakte offerte en een daarop gebaseerde vaste prijsafspraak. Zo komt u niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan. Deze tarieven worden vooraf overeengekomen afhankelijk van uw situatie. Graag informeren wij  u hier over.

10% Korting

Overheid gefinancierde bijstand

Wij onderzoeken altijd of u voor overheid gefinancierde  bijstand in aanmerking komt. Meer informatie hierover vindt u op www.rechtsbijstand.nl.

Rechtsbijstandverzekering 

Met u en uw verzekeraar worden financiële afspraken gemaakt. Bij een procedure heeft u recht op een advocaat of jurist naar keuze, waarvoor u altijd bij ons terecht kunt. Voordat er sprake is van een procedure zal de verzekeraar de rechtsbijstand zelf verlenen en een bij de verzekeraar werkzame jurist toewijzen. Mocht u willen dat wij op de achtergrond met u en uw jurist meekijken, dan begeleiden wij u graag. Wij bekijken voor u of uw rechtsbijstandsverzekeraar niet enkel de economische belangen behartigt, maar ook uw belangen voldoende in het zicht houdt.

  Voor ondernemers

Voor veel ondernemers is de juridische- en / of fiscale rompslomp een vervelende bijzaak. Wij houden ons hier graag mee bezig voor u. Samen met onze ketenpartners hebben wij hiervoor een diverse producten ontwikkeld, waarbij u alle specialisten binnen handbereik heeft. Denk hierbij aan gespecialiseerde advocaten / juristen, fiscalisten, boekhouders, loonadministrateurs, pensioenspecialisten, HRM diensten etc.

Al onze ketenpartners hanteren vaste scherpe tarieven voor hun diensten en gaan hierbij efficiënt te werk, zodat u verder kunt gaan met ondernemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Text Divider