mr. C.G.E. Grijmans

Advocaat

Phone 085-0161860

Over Colette

Scherp, accuraat, betrokken en resultaatgericht

Luisterend oor voor cliënten. Gaat doelgericht te werk en is pragmatisch. Betreedt het juridische strijdtoneel zonder aarzeling, gesterkt door haar juridische kennis.

Mr. Colette Grijmans is advocaat gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het jeugdrecht. Al tijdens haar hbo-studie was zij verbonden aan Limburgse Meesters (voorheen Brabantse Meesters). Ook na haar vervolgstudie aan de universiteit is ze gebleven en begon ze haar carrière als advocaat bij Limburgse Meesters, waar zij een belangrijk onderdeel van het team is.

Geen slepende procedures die alleen maar geld, tijd en energie kosten. ‘Ik sta jullie apart of gezamenlijk bij maar wel met één doel: het maken van heldere en  duidelijke afspraken en het vinden van rust zodat iedereen verder kan. Ik procedeer op basis van feiten en niet op basis van emoties en zal dan ook niet met modder gooien’. 

Colette is doortastend, pragmatisch, duidelijk en beschikt over uitstekende juridische kennis. Ze is een toonbeeld van integriteit en loyaliteit en cliënten werken graag met haar samen.

Rechtsgebieden

  • Familierecht
  • Jeugdrecht

Opleidingen

Master Privaatrecht, Universiteit van Maastricht (MA)

Schakelprogramma Civiel Effect (premaster Rechtsgeleerdheid), Universiteit van Maastricht

HBO Rechten (BA)

Mijn vaardigheden

Procedures85%
Andere zaken 15%
Tevreden klanten 95%
Succesvolle zaken 90%