CONTACTGEGEVENS

mr. C. Trovatello
Tel: 085-0161860
Per e-mail: info@limburgsemeesters.nl

   

EXPERTISES

Familierecht
Mediation

     OPLEIDING

Universiteit van Maastricht

Beroepsopleiding Advocaten (BA)

Specialisatieopleiding Vfas, vereniging voor Familierecht advocaten en scheidingsbemiddelaars

E

en gevecht kan men verliezen, maar wie niet vecht heeft al verloren. Samen met u ga ik de strijd aan om tot een haalbare oplossing te komen.

Studie en arbeidsachtergrond

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Rijksuniversiteit te Maastricht. Ik ben sinds 2001 werkzaam in de advocatuur en heb sinds 2004 een eigen praktijk in Helmond, Trovatello Verstappen Advocatuur en Mediation. Sinds het jaar 2014 ben ik aangesloten bij de vFAS (Vereniging familierechtadvocaten- en scheidingsmediators). Ik ben vanaf 2017 als samenwerkingspartner verbonden aan Brabantse Meesters B.V. (nu handelend onder de naam Limburgse Meesters), omdat onze kantoren elkaar in de praktijk goed aanvullen. Ik werk met het kantoor op basis van een overeenkomst van opdracht.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik het volgende rechtsgebied geregistreerd: Familie- en Jeugdrecht. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het desbetreffende geregistreerde rechtsgebied.

mr. C. Trovatello
Ik heb me volledig gespecialiseerd in het familierecht, in de breedste zin van het woord. Ik word veel gevraagd als echtscheidingsbemiddelaar, waarbij ik de gezamenlijke belangen van echtparen die gaan scheiden behartig. Daarnaast treed ik ook op als eenzijdige belangenbehartiger, zowel in echtscheidingen als overige familiezaken. Daarbij kan men denken aan alles rondom de kinderen, alimentatie, beëindiging samenwoning, verdelingen en huwelijkse voorwaarden. Ik treed veelvuldig en ook graag op in complexere zaken, zoals zaken met een internationaal karakter, met huwelijkse voorwaarden of scheidende ondernemers.

Persoonlijkheid
Zelf kom ik uit een ondernemersgezin en ben ik een kind van gescheiden ouders. Ondernemen zit dan ook in mijn bloed. Als persoon ben ik gedreven, open en doelgericht en houd ik van open communicatie. Door mijn ervaring als kind van gescheiden ouders kan ik mij goed inleven in de situatie en dat, in combinatie met mijn juridische vaardigheden, zorgt voor een optimaal resultaat voor u als cliënt. Ik omschrijf mijzelf als een geboren bemiddelaar maar schuw een goed proces niet.

Hobby’s
Ik ben als Italiaanse een echt familiemens en vind het heerlijk om met hen op pad te gaan samen met onze hond Brock. Ik houd dan ook ontzettend van lekker eten, koken, gezelligheid en natuurlijk van mijn geboorteland Italië.

Wilt u contact opnemen? Bel mij of stuur een mail naar info@limburgsemeesters.nl of vul onderstaand contactformulier in.