CONTACTGEGEVENS

mr. Casey van Veenendaal
Tel: 040-7600700
info@brabantsemeesters.nl

   

EXPERTISES

Arbeidsrecht
Familierecht
Jeugdrecht
Mediation

OPLEIDING

  • Open Universiteit, Nederlands recht
  • Academie voor de rechtspraktijk, Basisopleiding personen- en familierecht
  • Beroepsopleiding Advocaten (BA)
I
k vind het belangrijk dat u zich veilig voelt bij mij; ik zorg voor oplossingen op juridisch vlak, maar heb ook oor voor de emoties die er spelen. Ik wil u bij de hand nemen en zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat.

Studie en arbeidsachtergrond

In begon mijn carrière als juridisch secretaresse en groeide door tot paralegal binnen verschillende advocatenkantoren. Na mijn beëdiging als advocaat ben ik eerst als advocaat-stagiaire aan de slag gegaan, waarna ik mij als advocaat heb toegelegd op de rechtsgebieden personen- en familierecht, jeugdrecht en arbeidsrecht; onderwerpen die al sinds het begin van mijn studietijd in het bijzonder mijn interesse hebben.

Mr Casey van Veenendaal

Sinds 2019 werk ik als zelfstandig advocaat onder de naam Van Veenendaal Advocatuur en ben ik als samenwerkingspartner verbonden aan Brabantse Meesters B.V., nu handelend onder de naam Limburgse Meesters, waar ik op overeenkomst van opdracht met het kantoor werk.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten sta ik het volgende rechtsgebied geregistreerd: Familie- en Jeugdrecht. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het desbetreffende geregistreerde rechtsgebied. Voorts ben ik sinds 2019 EFT therapeut en ben ik aangesloten bij de Stichting EFT Nederland.

Persoonlijkheid

Ik ben een vechter, die zich vastbijt in een zaak en niet meer loslaat tot ik het best mogelijke voor een cliënt heb bereikt. Belangrijk vind ik dat er geregeld wordt wat geregeld moet worden en dat procedures vlot en foutloos verlopen. Ik heb altijd oog voor het belang van kinderen en oor voor de emoties die er bij cliënten spelen. Als iemand onrecht wordt aangedaan kan ik zó boos worden; die boosheid gebruik ik dan in een zaak op een positieve manier. Ik ben eerlijk tegen cliënten over wat wel en niet mogelijk is en waar ze wel of niet op mogen rekenen. Wat steekwoorden die op mij van toepassing zijn? Zeer gedreven, doorzetter, vastberaden, oog voor details, hart voor cliënt, gevoel voor omgeving en hoog empathisch vermogen.

Hobby’s

Ik ben een fanatieke sporter; zo’n vier tot vijf dagen per week vind je mij in de sportschool. En dat komt goed uit, want mijn andere hobby is het goede, bourgondische leven, dus daar moet wel iets tegenover staan! Verder rijd ik graag motor en geniet ik van mijn gezin.

Wilt u contact opnemen? Bel mij of stuur een mail naar info@limburgsemeesters.nl of vul onderstaand contactformulier in.

NEEM CONTACT MET MIJ OP