CONTACTGEGEVENS

mr.C.G.E.Grijmans
Tel: 085-0161860
E-mail: colette@limburgsemeesters.nl

   

EXPERTISES

Arbeidsrecht
Contractenrecht
Familierecht
Jeugdrecht
Mediation (bemiddeling)

OPLEIDING

  • Master Privaatrecht, Universiteit van Maastricht (MA)
  • Schakelprogramma Civiel Effect (premaster Rechtsgeleerdheid), Universiteit van Maastricht
  • HBO Rechten (BA)
I
n de kern van moeilijkheden en problemen schuilen mogelijkheden om tot een oplossing te komen.

Studie en arbeidsachtergrond

Ik ben mijn loopbaan begonnen bij Brabantse Meesters, de voorganger van Limburgse Meesters. In september 2016 ben ik als stagiaire begonnen en daarna ben ik als (parttime) jurist blijven werken. In juli 2018 ben ik afgestudeerd aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys. Daarna heb ik het schakelprogramma Civiel Effect aan de Universiteit Maastricht gevolgd en vervolgens de Master Privaatrecht. In september 2020 heb ik mijn master-diploma behaald, waardoor ik mij sedertdien meester in de rechten mag noemen.

Advocaat

Op 25 februari 2021 ben ik beëdigd als advocaat en sedertdien als advocaat verbonden aan dit kantoor. U kunt bij mij onder andere terecht op het gebied van familie- en jeugdrecht, arbeidsrechtelijke- of contractrechtelijke kwesties.

Persoonlijkheid

Als persoon ben ik enthousiast, sociaal en betrokken. Bovendien ben ik erg doel- en resultaatgericht. Ik zal er alles aan doen om een zo goed mogelijk resultaat voor u te behalen. Ik bijt me vast in uw kwestie en pluis alles tot op de bodem uit. Verder zal ik u adviseren op tijd te stoppen, indien doorgaan alleen maar nadelig voor u is. Ik ben open en eerlijk en zal u altijd informeren over de kans van slagen. Van mijn klanten verwacht ik ook dat ze eerlijk zijn. Alleen dan halen wij het beste resultaat.

Hobby’s

In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen, onderneem ik stedentrips en ga ik wandelen met mijn kaninchen teckels Tommy en Teuntje. Verder vind ik het leuk om te koken en tijd te spenderen met mijn vriend, vrienden en familie. Bovendien kijk ik graag films en series en lees ik graag. Daarnaast ben ik maatschappelijk betrokken, ik ben namelijk – naast mijn functie als advocaat – gemeenteraadslid voor de gemeente Weert en houd mij met name bezig met maatschappelijke vraagstukken.

Wilt u contact opnemen? Bel mij of stuur een mail naar colette@limburgsemeesters.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met mij op